Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, duminică, într-un mesaj pe Facebook, că, fără susţinerea românilor, rolul politicienilor şi al guvernanţilor este golit de conţinut, ”iar reformele se vor vedea ca «pedepse»”. ”Nu este aşa”, afirmă Popescu, susţinând că trebuie început de undeva cu reformele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Da, anul 2021 este un an în care dăm drumul la o serie de reforme care sunt de mult timp aşteptate. Da, ne vom concentra pe investiţii, pentru a avea în viitorul apropiat banii necesari pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al fiecărui român. Şi pentru că am primit foarte multe mesaje din partea voastră: da, vom reuşi împreună! Pentru că altfel, fără susţinerea multora dintre voi rolul nostru, ca politicieni, guvernanţi, este golit de conţinut, iar reformele se vor vedea ca ”pedepse” pe care le aplicăm. Nu, nu este aşa”, a scris, duminică, pe Facebook, Virgil Popescu. 
 
Ministrul afirmă că ”este nevoie de solidaritate şi să înţelegem că, dacă nu pornim de undeva, nu vom ajunge, niciodată, nicăieri”. 
 
”Vom rămâne cantonaţi în aceleaşi probleme, ca într-un cerc vicios, din care eu cred că mulţi dintre noi ne dorim să ieşim. Hai să ne dorim mai mult de la ţara noastră, pentru că are potenţial”, a mai scris Popescu. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.