Ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a întâlnit, miercuri, la Zagreb, cu omologul din Republica Moldova, în marja celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei şi Climei (P-TECC). Cei doi au discutat despre suportul acordat de România şi parteneriatul strategic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi şi mâine particip la lucrările celei de-a patra reuniuni ministeriale a Parteneriatului pentru Cooperare Transatlantică în domeniul Energiei şi Climei (P-TECC). În marja acestui eveniment important pentru viitorul energiei am avut o întâlnire bilaterală cu Victor Parlicov, noul ministru al Energiei din Repulica Moldova”, a scris, miercuri, pe Facebook, Virgil Popescu.

MInistrul Energiei a precizat că, în timp ce prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, este alături de premierul României, Nicolae Ciucă, la Bucureşti, el se află alături de Victor Parlicov, la Zagreb.

”Am discutat despre cooperare şi suportul pe care îl acordăm, în domeniul energiei. România va susţine în continuare Republica Moldova şi am încredere că voi avea o bună colaborare cu noul ministru”, a mai transmis ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.