Ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi-a exprimat, joi seară, încrederea că toate partidele din Guvern vor pune pe primul loc interesul României. ”Avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratam”, afirmă Virgil Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am încredere că în continuare, alături de colegii din guvern, de prim-ministrul Florin Cîţu vom pune pe primul loc interesul României. Mai ales acum, când avem o serie de oportunităţi pe care nu trebuie să le ratam: fondurile europene pe care le vom accesa pentru proiecte de modernizare”, a scris, joi seară, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta a afirmat că se gândeşte la zna energiei, unde ”avem şansa de a face paşi foarte mari pentru a moderniza, pentru a investi în noi solutii de producere a energiei curate, de a “reinventa” modul în care producem şi consumăm”.

”Sper că ne vom canaliza energia pentru a ne îndeplini obiectivele asumate la formarea Guvernului condus de premierul Florin Citu. Impreuna mergem mai departe”, a mai scris Popescu.

Coaliţia de guvernare trece printr-o criză, după ce premierul Florn Cîţu l-a demis pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, din partea USR PLUS.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.