Virgil Popescu a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate pentru a ocupa portofoliul Energie în viitorul Guvern Cîţu. Au fost 31 de voturi „pentru”, 18 „împotrivă” şi zero abţineri. Acesta a precizat, după audieri, că aceasta este a patra audiere pentru el şi s-a ţinut de cuvânt cu proiectele pe care le-a prezentat la prima audiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am primit aviz pozitiv. Mă bucur pentru acest lucru. Pentru mine e a patra audiere, ce am spus la prima audiere m-am ţinut de cuvânt, că vorbim de ajutorul pentru Complexul Energetic Oltenia, că vorbim de reactoarele de la Cernavodă, toate sunt în stadiul în care se pot apuca de investiţii pe viitor”, a declarat Virgil Popescu miercuri la Parlament.

Membri ai Cabinetului Cîţu sunt audiaţi în comisiile de specialitate ale Parlamentului, iar plenul reunit va fi de la ora 15.00 pentru a da votul de învestitură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.