Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, că aşteaptă votul de învestitură din Parlament şi că România trebuie să se pregătească pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dragnea: Preşedintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor partidelor din opoziţie. În 29 ianuarie va fi votul de învestitură

“Aştept să avem votul în Parlament, pentru că pentru noi este importantă punerea în practică a programului de guvernare, pentru România şi pentru români. Să tratăm aşa cum trebuie 2018, anul Centenarului, dar, în acelaşi timp, să pregătim preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene la 1 ianuarie 2019”, a declarat Viorica Dăncilă.

Aceasta este singura declaraţie a Vioricăi Dăncilă, de la nominalizarea sa pentru funcţia de premier.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, că a decis să mai dea PSD o şansă şi să o desemneze premier pe Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.