Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că nu are o divergenţă cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cu care s-a consultat de mai multe ori, dar că sunt momente în care există opinii diferite. ”Aceste opinii diferite se încadrează în spiritul democraţiei”, a spus Dăncilă, care neagă existenţa unei scindări în interiorul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am o divergenţă cu preşedintele Liviu Dragnea. Ne-am consultat pe multe obiective, pe multe puncte din programul de guvernare, nu poate exista o divergenţă între preşedintele partidului şi premier. Că de multe ori sau sunt situaţii când există opinii diferite, aceste opinii diferite se încadrează în spiritul democraţie. Putem să avem pe anumite puncte opinii diferite, dar asta nu înseamnă o scindare în cadrul Partidului Social Democrat. Am o bună relaţie cu preşedintele Liviu Dragnea”, a declarat, miercuri, la Antena 3, Viorica Dăncilă.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Adevărul Live, întrebat fiind despre relaţiile politice cu premierul Viorica Dăncilă, că după alegeri va fi făcută o analiză, "dar nu numai pentru dumneaei". "Este un sfat al meu pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar în Guvern, într-un guvern al României: să nu uite pentru ce a fost pus acolo", a spus Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.