Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seară, că lupta împotriva corupţiei trebuie continuată, fiind un lucru important pentru ţară şi Guvern. ”Dar noi am dus la extrem acest lucru şi am adus în spaţiul public, în Parlamentul European, corupţia ca şi cum România ar fi cea mai coruptă ţară din Uniunea Europeană”, a spus Dăncilă la Digi 24, afirmând că ea nu este coruptă, deşi deţine o funcţie publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi trebuie să continuăm lupta împotriva corupţiei. Deci pentru acest lucru sunt total de acord că trebuie să continuăm lupta împotriva corupţiei. Şi cred că este un lucru important pentru noi, pentru guvern, pentru ţară. Dar aici aş mai vrea să ridic un aspect. De fiecare dată am spus lupta împotriva corupţiei şi este foarte corectă, trebuie să mergem pe drumul acesta pentru a avea credibilitate, atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dar noi am dus la extrem acest lucru şi am adus în spaţiul public, în Parlamentul European, corupţia ca şi cum România ar fi cea mai coruptă ţară din Uniunea European”, a declarat miercuri seară, Viorica Dăncilă, la Digi 24.

Aceasta a dat un exemplu din Olanda, unde ”o mare bancă acuzată de corupţie a plătit sute de milioane de euro pentru a scăpa de un dosar de corupţie”.

”Deci şi în alte ţări se întâmplă acest lucru şi nu trebuie să creăm această percepţie externă că România este cea mai coruptă ţară, că aici tot sunt corupţi. Eu nu sunt coruptă, nu am nicio problemă, nu am avut niciodată o problemă cu justiţia, nu am avut absolut nicio problemă. De ce eu sau dumneavoastră să fim asimilaţi cu românii corupţi”, a mai spus Dăncilă.

Premierul a precizat că nu are probleme cu corupţia, deşi este o persoană publică.

”Deţin o funcţie, dar nu am nicio legătură cu corupţia. De ce să fie lipită de mine această etichetă când am avut întotdeauna un comportament foarte corect?”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.