Premierul Viorica Dăncilă a confirmat vineri plecarea Ancăi Alexandrescu, care era consilier onorific, de la Guvern, spunând că în campanie electorală este importantă comunicarea de partid, şi a negat existenţa unui conflict cu liderul PSD Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu este niciun conflict între mine şi liderul PSD, absolut niciun  conflict. Discutăm, am discutat chiar şi ieri cu domnul preşedinte, nu este un conflict, suntem în campanie electorală şi cred că este foarte bine să avem o bună comunicare de partid. De la Guvern deja noi trimitem către partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicită referitor la programul de guvernare şi cred că trebuie să intensificăm comunicarea pe partid care şi acum este o comunicare bună (...) dar cred că în campanie electorală întotdeauna trebuie să întărim...”, a susţinut Dăncilă.
 
Întrebată despre motivele plecării consilierului său executiv Anca Alexandrescu de la Guvern, Dăncilă a spus că aceasta se ocupă de comunicarea de partid, argumentând că în campanie electorală „orice partid trebuie să-şi folosească cât mai bine toate instrumentele pentru a avea un rezultat cît mai bun”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.