Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă este aşteptată duminică în vizită electorală la Buzău, având programate discuţii la Primărie, întâlniri cu alegătorii şi vizite la mai multe obiective.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul premier are programată o întâlnir  la Primăria Municipiului Buzău, după care are întâlniri cu cetăţenii.

Prima dintre ele se va desfăşura în Piaţa Centrală,iar de la 11.15 Dăncilă va discuta cu alegătorii în Parcul Crâng.

La 11.30, fostul premier face o vizită la Banca de gene în domeniul agricol, iar la ora 12.30 este prezentă la o întâlnire electorală, la Consiliul Judeţean Buzău.
 
Vizita la Buzău se încheiea la 13.30, cu o conferinţă de presă.
Viorica Dăncilă merge apoi în satul Limpeziş pentru a vizita o şcoală finalizată prin PNDL, precum şi căminul culural şi pentru a inaugura o sală de sport.
Campania electorală pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a început vineri, la miezul nopţii, şi se va încheia sâmbăta viitoare, la ora 7.00. Candidaţii care se înfruntă în al doilea tur de scrutin sunt preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, şi liderul PSD, Viorica Dăncilă.
În judeţul Buzău, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă a obţinut 34.56 la sută din voturi, Klaus Iohannis 29.69 la sută, Mircea Diaconu 13,42 la sută iar Dan Barna 9.78 la sută. În municipiul Buzău, însă Klaus Iohannis se situează pe primul loc, urmat de Viorica Dăncilă.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.