Premierul Viorică Dăncilă, muţumeşte, într-o postare pe Facebook, colegilor de partid şi partenerilor de alianţă pentru susţinerea arătată la moţiunea de cenzură, iar celor din opoziţie le transmite că nu au reuşit să arate decât amatorism şi lipsă de seriozitate şi pregătire, îndemnându-i să reflecteze la semnificaţia votului de la ultimele alegeri şi să nu o altereze în propriul interes, unul politic şi de imagine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc colegilor de partid şi partenerilor din alianţa de guvernare pentru susţinerea arătată astăzi. Este încă o dovadă clară a unităţii formaţiunilor care compun acest guvern şi a determinării noastre de a ne continua programul asumat. Colegii din opoziţie nu au reuşit să arate decât amatorism şi lipsă de seriozitate şi pregătire. Îi îndemn încă o dată să reflecteze la semnificaţia votului de la ultimele alegeri şi să nu o altereze în propriul interes, unul politic şi de imagine”, scrie Dăncilă.

Ea afirmă că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate, ”nu de joaca de-a da jos guverne, fără un program, fără o echipă şi fără pic de viziune pentru construcţie şi viitor”.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a picat, înregistrând 200 voturi ”pentru” şi 7 ”împotrivă”, în condiţiile în care pentru adoptare erau necesare 233 de voturi favorabile. De asemenea, au fost înregistrate 3 abţineri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.