Violeta Alexandru a afirmat că echipele din sectoare şi de la nivelul Bucureştiului ale PNL şi USR-PLUS se străduiesc să gestioneze o administraţie „găsită captivă în braţele caracatiţei PSD”. Liderul PNL Bucureşti a adăugat că este un dezastru lăsat în urmă de social-democraţii care nu au avut nicio preocupare nu a fost pentru eficientizarea banilor publici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Văd pe colegii mei din coaliţia de dreapta din Bucureşti că muncesc pentru a curăţa administraţia publică de metehnele PSD. Este dezastru după PSD, nicio preocupare nu a fost pentru eficientizarea banilor publici. Ba chiar au lăsat conturile goale.
 
Toate aceste realităţi aduc cu ele o încărcătură care se descarcă într-un fel sau altul. Prefer să ştiu că Bucureştiul este condus de oameni ambiţioşi, de bună credinţă, care muncesc să rezolve toate problemele lăsate de PSD decât să mai trăiesc sub administraţia PSD în care toate se făceau în linişte, «în felul lor». Încearcă, de altfel, şi acum, cu metode lor politice de tristă amintire. În loc să stea cu capul în pământ, după cât rău au făcut Bucureştiului.
 
Coaliţia de dreapta din Bucureşti are capacitatea să treacă peste orice provocare, din respect pentru bucureştenii care au tot dreptul să vadă problemele lor rezolvate. În mod profesionist. Totul se rezolvă prin dialog, prin încredere, prin respect, prin împărţirea responsabilităţilor. Dată fiind lista lungă de probleme pe care primarii şi consilierii dreptei din Capitală o au de rezolvat, se ajunge uşor în riscul de a nu mai rămâne timp pentru dialog.
 
Până la urmă, ambii parteneri - şi PNL şi USR-PLUS, de la echipele din sectoare la cele de la nivelul Bucureştiului - se străduiesc, vă spun cu toată sinceritatea, să gestioneze o administraţie pe care am găsit-o captivă în braţele caracatiţei PSD şi un oraş privat de civilizaţie prin cheltuirea, în ultimii 4 ani, a banilor provenind din taxele şi impozitele bucureştenilor pentru interese de partid şi de grup. Am un respect enorm pentru cei care muncesc şi locuiesc în Bucureşti. Aceşti oameni merită seriozitate şi concentrare pe rezultate. Ştiu şi acţionez în consecinţă”, a scris Violeta Alexandru joi pe Facebook. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.