Victor Ponta a adresat un mesaj PSD, în numele alegătorilor social-democraţi, şi le-a transmis să oprească blaturile cu PNL, cât şi să dea jos Guvernul Orban prin moţiune de cenzură. El a adăugat că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că „PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea. Acesta a mai spus că dacă doar „se vopseşte gardul” la PSD, prin aducerea lui Sorin Grindeanu şi Vasile Dâncu, însă „înăuntru e tot leopardul”, atunci va fi greu să avem o stângă modernă şi unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vă spun eu , în numele alegătorilor social-democraţi: Opriţi blaturile cu PNL!!! Haideţi să îi dăm jos acum! PRO România s-a format că o reacţie naturală şi necesară  la «dragnizarea» conducerii PSD, la distrugerea imaginii  de competenţă guvernamentală şi interes faţă de oameni / şi la nevoia unei politici sociale dar şi liberale în economie care să ducă la dezvoltarea ţării ( aşa cum a fost în 2001-2004 şi în 2012-2015)!”, a scris Victor Ponta sâmbătă pe Facebook. 
Acesta a reamintit că a fost exclus din PSD, în era Dragnea, din cauză că nu a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.  
„Eu am fost exclus din PSD pentru că nu am votat moţiunea de cenzură contra lui Sorin Grindeanu / iar cei care l-au dat afară atunci pe Sorin îl lăuda acum ipocrit şi îi zâmbesc fals din bancă în care stau împreună / eu am apreciat  mereu ideile de reformă şi modernizare ale lui Vasile Dâncu-cei care îl urăsc şi dispreţuiesc pentru că a scris mai multe cărţi decât au citit ei vreodată îi zâmbesc la fel de fals că şi lui Sorin-tot de lângă el / sper pentru amândoi să nu uite istoria că să nu o repete!”, a completat Ponta. 
El a mai reproşat PSD că a votat Guvernul Orban şi toate legile aberante ale acestui Executiv.
„PSD a votat Guvernul Orban PNL şi toate legile aberante ale acestuia/ PSD ţine în viaţă acest guvern incompentent şi corupt / acum au făcut o Moţiune de cenzură care apare şi dispare că Faţă Morgana / iar «conservele» securiste care au votat  în Noiembrie Guvernul Orban PNL sunt tot în conducerea PSD-gata să mai vândă o dată “la ordin” voturile pentru salvarea lui Orban! Haideţi  să dăm jos Guvernul Orban -pentru binele tuturor românilor! Noi suntem ProRomania-şi ţinem doar cu România!”, a mai spus Victor Ponta.  
Fostul prim-ministru a adăugat că nu vom avea o stângă modernă şi unită dacă la PSD doar se vopseşte gardul, iar înăuntru este tot leopardul.
„P.S.: Cred că modul în care a fost tratat Eugen Teodorovici arată că PSD a rămas, din păcate, sub influenţa oamenilor şi culturii politice din Epoca Dragnea ! Dacă doar se  «vopseşte gardul» cu Grindeanu şi Dâncu-dar «înăuntru e tot leopardul» ( adică hienă) din ultimii ani) va fi greu să avem curând o Stânga Modernă şi Unită!”, a conchis Ponta. 
Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici sunt candidaţii la şefia PSD. Congresul partidului alege sâmbătă noua conducere.
Pe Moţiunea cu care candidează Ciolacu se află Gabriela Firea şi Sorin Grindeanu pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, Paul Stănescu ca secretar general, Vasile Dâncu ca preşedinte al Consiliului Naţional, iar pentru cele patru funcţii de vicepreşedinţi figurează pe listă Mihai Tudose, Lia Olguţa Vasilescu, Doina Federovici şi Gabriel Zetea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.