Eurodeputatul PSD Victor Negrescu afirmă, miecuri, că este onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor săi din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European, el reuşind să obţină votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Negrescu mai spune că urmează votul în plenul Parlamentului European, săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. Chiar dacă au fost iniţial 12 candidaţi, dintre care 10 au intrat la vot pentru această poziţie, am reuşit să obţin votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Locul 2 după Germania, dar înaintea altor state importante”, a scris Negrescu pe Facebook.

”Urmează votul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare”, anunţă Victor Negrescu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El precizează că rezultatul obţinut dovedeşte faptul că transformarea Partidului Social Democrat realizată de preşedintele Marcel Ciolacu le-a permis astăzi să fie ascultaţi şi influenţi în familia politică europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.