Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o posibilă renegociere a PNRR, că regulamentul european permite o renegociere a acestor planuri naţionale de redresare şi rezilienţă, în situaţii de forţă majoră. România oricum trebuie să taie două milioane de euro din planul iniţial şi în acest context am putea vorbi de o optimizare, a mai spus Negrescu, arătând că

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarul Victor Negrescu a afirmat că este normal să existe o optimizare a PNRR. 

”Vorbim de o criză în domeniul energetic, un conflict la graniţele României. Regulamentul european permite o renegociere a acestor PNRR-uri, în situaţii de forţă majoră. Nu ne grăbim, important este să găsim soluţiile viabile”,  a afirmat Negrescu.

Europarlamentarul PSD a menţionat că ”România oricum trebuie să taie două milioane de euro din planul existent iniţial pentru că s-au schimbat cifrele şi alocările pentru statele membre”. 

”În acest context, am putea vorbi de o optimizare. Suntem în dialog cu Comisia europeană, şi în funcţie şi de interesele noastre şi de viziunea lor, putem să mergem mai departe”, a spus el, apreciind că se deschide calea către dialog.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.