Vicepreşedintele PMP Cristian Petrescu a precizat miercuri pe Facebook că în şedinţa în care au fost aleşi vicepreşedinţii de Consiliu Judeţean, la Botoşani a fost un blat între PNL şi PSD, un „blat care ţine judeţul Botoşani în subdezvoltare şi sărăcie, dar îmbogăţeşte şi perpetuează la conducerea sa personaje dubioase sau incompetente”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, la Botoşani, PNL a votat împreuna cu PSD. În şedinţa în care au fost aleşi vicepresedinţii de Consiliu Judeţean, surpriza a fost dată de faptul că unul dintre cei propuşi a fost votat în unanimitate. 16 voturi PSD, 12 voturi PNL, 3 voturi ALDE, 2 voturi Pro Romania”, a scris Cristian Petrescu miercuri pe Facebook. 
 
El a adăugat că este încă o dovadă a blatului dintre cele două partide care ţin judeţul Botoşani în sărăcie şi subdezvoltare.
 
„Se dovedeşte înca o dată blatul făcut la nivel local de aceste partide. Blat care ţine judeţul Botoşani în subdezvoltare şi sărăcie, dar îmbogăţeşte şi perpetuează la conducerea sa personaje dubioase sau incompetente. Nu se mai poate continua aşa, botoşănenii nu merită acest tratament! PMP va ajuta la asanarea politicii in Botoşani”, a conchis Petrescu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.