Raluca Turcan, prim- vicepreşedinte PNL şi numărul 1 pe lista PNL Sibiu la alegerile parlamentare, a transmis un mesaj prin care explică de ce sunt importante alegerile din 6 decembrie. De asemenea, Turcan ne îndeamnă să nu uităm de evenimentele care au avut loc în timpul Guvernării PSD când au fost emise ordonanţe de urgenţă care ”au albit hoţii şi corupţii”, au dus la o destabilizare a economiei naţionale şi au avut ca rezultat scumpirea utilităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De 6 decembrie să nu uităm. În trei ani, înainte să dărâmăm ultimul guvern PSD, România a fost într-un regim de opresiune, discreţionar şi pusă în colţ de Europa. Tot ce am urât mai mult – să fim priviţi ca o ţară cu apucături comuniste, ca o ţară de lumea a treia şi mai ales să stăm pe loc sau să involuăm, s-a întâmplat. Într-o noapte Grindeanu şi Iordache au dat o ordonanţă să albească hoţii şi corupţii. Într-o altă noapte, înainte de Revelion, au dat ordonanţă să destabilizeze economia şi să scumpească utilităţile. Iar pe zi mergeau la pescuit pe insulele României, ca pe propriul lor domeniu.Până când dumneavoastră nu aţi mai răbdat. Aţi arătat că nu pentru asta aţi făcut sacrificii 30 de ani. Imaginea cu luminiţele tricolore care ardeau la minus 15 grade a făcut înconjurul lumii. Ei ce-au făcut? Au ridicat degetul mijlociu în Parlament. În 10 august aţi ieşit din nou să spuneţi că vreţi să trăţi acasă, în România. Ei ce-au făcut? V-au gazat. Voi n-aţi mai suportat. Noi n-am mai suportat. PNL a fost singura formaţiune care a reuşit să strângă o majoritate şi să scoată PSD de la putere. Să scoată România de sub acest mod discreţionar de a conduce. Şi de acolo a început reconstrucţia”, a declarat Turcan.

Turcan: „PNL a fost singura formaţiune care a dovedit că are puterea să-i oprească pe PSD-işti”

Alegerile din 6 decembrie au o importanţă deosebită, insistă vicepremierul Raluca Turcan, ele având ca rezultat apariţia acelor legi esenţiale care ”imprimă direcţia unei ţări”. Totodată, în acest context, Raluca Turcan cere românilor să nu uite că PNL este singurul partid ”care are puterea să îi oprească pe PSD-işti” şi singura formaţiune care are un dialog constructiv cu preşedintele.

„De ce sunt importante alegerile din 6 decembrie? Pentru că legile trecute prin Parlament sunt cele care imprimă direcţia unei ţări. Şi acolo trebuie să fie reprezentat fiecare cetăţen. Şi pentru că fără un partener în Parlament, Guvernul, Preşedintele şi cetăţenii nu au forţa deplină să se bucure de nişte măsuri coerente, constructive şi care să tragă în aceeaşi direcţie.Grindeanu şi Iordache sunt încă la butoane. Astea-s fapte. Grindeanu e numărul doi în PSD şi propunere de premier. Iar Iordache e preşedintele Consiliului Legislativ. Ştim cu toţii cum a ajuns acolo. PNL a fost singura formaţiune care a dovedit că are puterea să-i oprească pe PSD-işti. Şi singura care şi-a asumat răspunderea să treacă ţara prin pandemie. Singura formaţiune care are un dialog constructiv cu preşedintele. Să nu uităm. Pe 6 decembrie, să nu uităm”, a mai declarat Turcan.

(Articol susţinut de PAartidul Naţional Liberal.)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.