Peste o sută de social-democraţi din Vaslui, în frunte cu liderii filialei judeţene a partidului, au organizat, luni, de Ziua Internaţională a Muncii, un marş prin centrul oraşului, între Piaţa Civică şi Parcul Copou, oferindu-le oamenilor baloane roşii şi steaguri cu însemnele partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membri ai PSD Vaslui s-au strâns în Piaţa Civică din municipiul Vaslui, apoi au plecat într-un marş al solidarităţii până în Parcul Copou, oferind oamenilor baloane roşii şi steaguri cu însemnele partidului.

În anii trecuţi, la astfel de manifestări PSD Vaslui oferea participanţilor mici şi bere, lucru care nu s-a mai întâmplat în acest an.

”Nu am însoţit manifestările noastre de dăruirea micilor sau altor feluri de mâncare. Sunt convins că aceia care ni se alătură pentru a sărbători împreună 1 Mai nu au nevoie de aceste bunuri. Fiecare este în măsură ca şi aceste elemente ale plăcerii în viaţa omului să şi le asigure singuri prin muncă”, a declarat, luni, pentru News.ro preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În aceste condiţii, participanţii la acţiune şi-au cumpărat singuri mici de la terasele din Parcul Copou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.