Moţiunea lui Ludovic Orban pentru preşedinţia PNL a fost votată de 90% din liberalii vasluieni reuniţi în cadrul Colegiului Director Judeţean, în timp ce Cristian Buşoi a primit doar 10% din voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban este susţinut de către organizaţia PNL Vaslui la şefia partidului, în urma votului dat, marţi seară, de cei o sută de membri liberali vasluieni reuniţi în cadrul Colegiului Director Judeţean

Astfel, Ludovic Orban a primit 72 de voturi, Cristian Buşoi 27 de voturi, iar Viorel Cataramă un singur vot. De la şedinţă au lipsit 18 membri ai Colegiului Director.

”Filiala Judeţeană şi-a pus mari speranţe ca şi Vasluiul să conteze pe viitor. Am avut discuţii cu membrii Biroului Politic Judeţean şi 90% au votat cu Ludovic Orban, iar 10% cu Buşoi. Avem încredere în Ludovic Orban şi echipa câştigătoare. După 17 iunie, PNL să redevină acel partid pe care ni-l dorim şi sperăm la o schimbare radicală”, a declarat, marţi, preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

Ludovic Orban a fost singurul din cei trei candidaţi la şefia PNL care a fost prezent, marţi, la Vaslui, pentru a-şi expune moţiunea sa în cadrul Colegiul Director Judeţean al PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.