Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că s-a stabilit desemnarea lui Carmen Mihălcescu drept preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, fiind trimise la Comisia juridică solicitări privind încetarea de drept a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea precum şi a celui de preşedinte al Camerei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Mihălcescu a fost desemnată preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, până la alegerea unui preşedinte, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a spus că s-a decis trimiterea la comisia juridică a solicitărilor PNL şi USR pentru constatarea încetării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea şi a celui de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Comisia juridică urmează să întocmească un proiect de hotărâre de vacantare a locului de deputat şi de vacantare a funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să retrimită Biroului permanent care va fi convocat de îndată pentru a convoca plenul Camerei Deputaţilor", a spus Vasilescu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.