Secretarul de stat în Ministerul Muncii Cristian Vasilcoiu a afirmat că PSD a plafonat preţurile la energie, a majorat veniturile românilor, propune plafonarea preţurilor la combustibili, propune reaşezarea regimului de taxare şi impozitare, astfel încât să nu mai sufere românii cu cele mai mici venituri, iar Florin Cîţu, „care tot prinde Pokemoni” comentează cu aroganţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pe scurt despre fostul meu amic F. Cîţu, care tot prinde Pokemoni! Prindea de când era wanna be politician! Că i-am zis de atunci şi tot de atunci l-am lăsat în boii lui! Preţul explodat de azi al energiei e cauzat fix de el, că a liberalizat haotic piaţa! Preţul combustibililor e opera lui şi a ministrului lui al Energiei, de atunci, şi azi în funcţie! Datoria publică e dusă tot de el de la 34% din PIB la 50%! Asta în condiţiile în care a nenorocit alocaţii, salarii şi pensii! Culmea, a nenorocit şi măsurile 2 şi 3 pentru mediul privat!”, a scris Cristian Vasilcoiu, marţi pe Facebook. 
 
El a adăugat că „PSD a plafonat preţurile la energie, a majorat veniturile românilor, propune plafonarea preţurilor la combustibili, propune reaşezarea regimului de taxare şi impozitare, astfel încât să nu mai sufere românii cu cele mai mici venituri!”
 
„Şi cine comentează arogant?! Tocmai Pokemon Cîţu!”, a adăugat Vasilcoiu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.