Liderul deputaţilor minorităţilor naţionale a declarat, joi, la dezbaterea învestirii noului Guvern Ciucă, că în sfârşit România are o guvernare stabilă şi o majoritate parlamentară care îşi propune subiecte venite din lumea reală şi nu abstracţii. ”Slavă Domnului, s-a încheiat un an de lupte absurde, continue, cu lăcomie şi sete de putere, cu tot felul de echipe, câştigătoare, altele câştigătoare câştigătoare”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Slavă Domnului, s-a încheiat un an de lupte absurde, continue, cu lăcomie şi sete de putere, cu tot felul de echipe, câştigătoare, altele câştigătoare câştigătoare. Avem în sfârşit o majoiriotate care îşi proune subiecte venite din lumea reală, nu abstracţii care nu interesau pe nimeni. Avem o guvernare stabilă”, a spus Pambuccian în plenul reunit.
 
El a arătat că ”niciodată în 25 de ani nu am trecut printr-un an ca cel care s-a încheiat”.
 
”Guvernarea va fi una stabilă. Apropo, o să îi rog pe unii dintre colegi să se obşinuiască cu ideea că maoritatea are patru componente, a patra componentă e grupul minorităţilor. Intenţionăm să avem o contribuţie activă în guvernare. Ceea ce nu am făcut până acum. Este o guvernare care abordează problemele reale. Sunt probleme pe termen scurt, cum e pandemia şi pe termen mediu şi lung, cum sunt deşertificarea şi criza alimentară”, a declarat Pambuccian.
 
Liderul deputaţilor minorităţilor a vorbit şi despre premierul desemnat Nicolae Ciucă.
 
”Domnule prim-ministru, aţi făcut ca România să fie privită cu respect prin Armata Română, acum aveţi rolul de a face ca România să fie privită cu respect prin ceea ce este ca ţară şi ca naţiune. Lucrul ăsta va trebui să îl facem”, a spus el. 
 
Varujan Pambuccian a mai afirmat că ”minorităţile vor face un efort conjugat ca proiectele mari, să se întâmple şi ca naţiunea română să îşi recapete respectul de sine”. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.