Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susţine că Liviu Dragnea a ajuns ”din greşeala lui Victor Ponta” preşedintele PSD şi nu are ”decât interesul lui personal”, reacţie care vine după ce liderul social-democraţilor a spus că nu regretă plecarea lui Vanghelie din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La începutul lui Dragnea prin PSD... cum a plecat de la nemţi şi a venit la germani, cum a plecat de la Băsescu şi a venit la PSD! I-a zis lui Traian Băsescu: «Traiane, nu plec niciodată de lângă tine» şi după aceea a fugi în barca cealaltă. După aceea l-a lăsat pe Geoană şi a fugit după Victor. După aceea... Victor îşi merită soarta pentru ceea ce a păţit de la el şi ce va păţi e la el (...) Eu n-am nimic cu omuleţul ăsta. Sunt înregistrări din Biroul Permanent. Ştiţi câte lucruri am spus în Biroul Permanent. Acest specimen, care astăzi se consideră preşedintele celui mai mare partid, este unul care nu are decât interesul lui personal şi ştiu majoritatea din partid. A ajuns din întâmplare... A ajuns din greşeala lui Ponta care şi-a dat demisia pe Facebook şi, după, a venit cu Rovana. Nu merge aşa în PSD şi drept răsplată oamenii l-au susţinut pe băiatu ăsta”, a spus Vanghelie la România TV.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că îi regretă pe Radu Mazăre, Sorin Oprescu şi Adrian Năstase că au plecat din partid, menţionând că singurul pe care nu-l regretă e Marian Vanghelie. 

”Cred că Mazăre a fost, cel puţin până astăzi, cel mai bun primar pe care l-a avut Constanţa, prin ceea ce a făcut el în Constanţa şi în Mamaia. Plus că am avut o relaţie de prietenie şi eu nu-mi reneg prietenii cu orice risc (...) Da (îl regret  - n.r.). Eu nu-mi reneg prietenii. Niciodată”, a spus Dragnea, la România TV.

Totodată, întrebat dacă îl regretă pe Sorin Oprescu, Dragnea spus că dacă ar fi rămas în PSD ”pentru noi era bine”.

”L-am regretat de când a plecat din PSD (pe Oprescu - n.r.), dar a trecut foarte mult timp. Sorin, dacă ar fi rămas în PSD, pentru noi era bine. Adică, Adrian Năstase, pe care eu îl regret foarte mult, totuşi a fost premierul care a finalizat negocierile de aderare la Uniunea Europeană, în mandatul căruia s-au ridicat vizele. Am aderat la NATO, un om de mare calibru. Sigur că-l regret şi sunt mulţi oameni pe care îi regret”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă pe edilul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, îl regretă, Dragnea a răspuns negativ, fără a da alte explicaţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.