Serviciul Român de Informaţii anunţă, miercuri, într-un comunicat, că începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiţă va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”. Acesta a fost eliberat, marţi, de la şefia Comitetului de coordonare a vaccinării

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecţioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este şef de lucrări, transmite SRI. 

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

”La conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală. Conducerea SRI îi urează bun venit”, se menţionează în comunicat. 

Premierul Nicolae Ciucă a decis, marţi, încetarea calităţii de preşedinte al Comitetului de coordonare a vaccinării a lui Valeriu Gheorghiţă. Acesta va fi înlocuit de Andrei Baciu, care a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.