Preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că a aflat despre convocarea Congresului extraordinar al partidului în timp ce se afla în maşină, în drum spre sediul partidului, şi că urmează să vadă care este motivaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O să vedem care este motivaţia. Am aflat şi eu (...) în maşină. Acum vin de la Parlament, o să vedem care este motivaţia şi, dacă... s-ar putea să fie nevoie pentru să spunem revigorarea documentelor programatice ale partidului. N-are legătură neaparat cu Guvernul (...) Nu ştiu care este motivaţia (...) trebuie să ne spună motivaţia”, a afirmat Valeca.

Întrebat dacă este nevoie de reconfirmarea lui Dragnea în funcţia de preşedinte PSD, el a spus: “Nu, după părerea mea nu”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului în luna martie, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.