Senatorii USR cer, vineri, audierea preşedintelui ICR în Comisia de Cultură şi Media a Senatului, pentru a prezenta activitatea şi rezultatele instituţiei în contextul relatărilor din presă privind nenumăratele vizite ale domnului Liviu Jicman în străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Statul a plătit pentru excursiile domnului Jicman o sumă considerabilă de bani, în condiţiile în care rezultatele activităţii instituţiei pe care o conduce sunt mai mult decât îndoielnice. Dorim să cunoaştem în detaliu care au fost programul deplasărilor, obiectivele pe care şi le-a propus şi măsura în care ele au fost atinse precum şi felul în care aceste vizite au contribuit la îmbunătăţirea performanţelor ICR în străinătate.

”ICR este o instituţie esenţială în angrenajul diplomaţiei româneşti, nu o agenţie de turism”, afirmă senatorul USR Remus Negoi, membru în Comisia de Cultură, potrivit unui comunicat oficial.

USR urmăreşte activitatea ICR şi îşi exprimă încrederea că domnul Liviu Jicman va onora invitaţia în Senat, la comisia care exercită controlul parlamentar asupra acestei instituţii, mai transmite Uniunea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.