Consilierul local Daniela-Ancuţa Şarpe va candida din partea USR la funcţia de primar al municipiului Galaţi, la alegerile locale de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În prezent consilier local din partea USR în municipiul Galaţi, Daniela-Ancuţa Şarpe are o experienţă de peste 20 de ani, atât în calitate de cadru didactic universitar cu specializare în ştiinţele economice, cât şi ca manager de proiecte cu fonduri europene dedicate comunităţii gălăţene.  Daniela-Ancuţa Şarpe este profesoară şi timp de 12 ani a fost implicată în conducerea Universităţii Dunărea de Jos: 4 ani în calitate de decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi 8 ani prorector la nivel universităţii cu responsabilităţi de investiţii”, conform unui comunicat transmis de USR.
 
În ultimii 20 de ani ani s-a ocupat, din poziţia de manager, de implementarea mai multor proiecte cu fonduri europene care au avut ca scop integrarea pe piaţa muncii a studenţilor cu dizabilităţi şi formarea cadrelor didactice care să lucreze cu copiii cu dizabilităţi. 
 
Daniela-Ancuţa Şarpe îşi propune să aducă municipiul Galaţi la standarde europene de viaţă şi să iniţieze un proces de regenerare urbană a tuturor cartierelor Galaţiului.
 
”Două dintre proiectele importante pentru care consilierii USR Galaţi se luptă în consiliul local sunt reamenajarea falezei Galaţi şi îmbunătăţirea locurilor de joacă din municipiu astfel încât şi copiii cu dizabilităţi să le poată utiliza. Împreună cu echipa de actuali colegi şi consilieri locali, eforturile întregii echipe USR Galaţi vor fi centrate, în perioada următoare, pe un permanent dialog cu cetăţenii, din care să rezulte soluţii concrete de dezvoltare a municipiului”, precizează USR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.