USR PLUS anunţă oficial, vineri, că miniştrii formaţiunii nu vor participa la şedinţa de Guvern de la ora 16.00, n care premierul Florin Cîţu a anunţat că se va adopta PNDL 3. ”Nu adoptaţi marele jaf naţional”, transmit reprezentanţii USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi la ora 16:00 are loc o şedinţă de guvern în care premierul Florin Cîţu vrea să adopte marele plan de furt din bani publici - PNDL 3. Miniştrii USR PLUS nu vor participa la această şedinţă. Florin Cîţu nu mai are legitimitatea de a ocupa funcţia de prim-ministru, nici de a conduce şedinţele de guvern”, au transmis reprezentanţii USR PLUS.  

Potrivit formaţiunii, în forma actuală, PNDL 3 nu este cu nimic diferit de programul de îmbogăţit baronii creat de Liviu Dragnea.  

”PNDL 3 înseamnă sărăcie pentru comunităţi şi hoţie. Înseamnă achiziţii la preţuri supraevaluate, înseamnă becuri de 2.000 de euro în cătune şi toalete pentru şcoli de 80.000 de euro în Teleorman. Înseamnă 50 miliarde de lei pentru a umple conturile baronilor. Nu pentru a primit votul PNL în decembrie. Nu adoptaţi marele jaf naţional”, a mai transmis formaţiunea.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.