Alianţa USR-Plus a anunţat că PSD a început o campanie “murdară” prin promovarea pe reţele sociale a unor clipuri video în care persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale poartă tricouri false ale alianţei şi distrbuie pliante electorale în Voluntari, precizând că acestea nu sunt reprezentanţii ai USR-Plus, iar acţiunea ar avea drept scop inducerea în eroare a alegătorilor. USR-Plus solicită autorităţilor să se sesizeze în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Alianţa USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianţa USR PLUS solicită instituţiilor statului să se sesizeze”, a transmis USR-Plus, vineri, printr-un comunicat de presă. 
Alianţa USR-Plus a menţionat că acele clipuri sunt promovate pe reţelele sociale de membri şi simpatizanţi ai PSD. 
“PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a mai afirmat USR-Plus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.