Filiala ieşeană a USR îşi va desemna candidatul la primăria Iaşiului în luna martie prin votul membrilor de partid, în urma unor dezbateri publice între cei care se înscriu în cursa internă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu, a declarat că organizaţia îşi va desemna candidatul la primăria municipiului Iaşi în urma votului membrilor de partid, scrutin programat pe 18 şi 19 martie. El a precizat că înscrierea candidaţilor se poate face până la finalul acestei luni, după care vor avea loc dezbateri între cei înscrişi în cursă. "Pe 18 şi 19 martie vom decide candidatul la Primăria Iaşi, prin votul membrilor de partid. Calendarul l-am decis azi în forul de conducere al organizaţiei municipale", a afirmat duminică liderul filialei municipale USR Iaşi, deputatul Filip Havârneanu.

Trei membri ai USR Iaşi şi-au exprimat deja intenţia de a intra în cursă, respectiv senatorul Marius Bodea, deputatul Cosette Chichirău şi consilierul local Răzvan Timofciuc.

"Le urăm succes tuturor colegilor care şi-au anunţat intenţia de a candida. Oricare dintre cei care s-au înscris în această luptă din echipa noastră este un candidat mai bun, mai pregătit şi mai integru decât actualul edil Mihai Chirica, cercetat de procurori în mai multe dosare. Vrem să tranşăm competiţia internă cât mai rapid pentru a ne apuca apoi de treabă", a afirmat deputatul USR, Filip Havârneanu.

Surse din cadrul USR Iaşi au precizat că şefii filialei municipale vor să tranşeze rapid problema candidatului la Primăria Iaşi pentru a nu tensiona atmosfera în partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.