USR anunţă miercuri că ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat în cursul dimineţii că nu va participa la Ora Guvernului de la Senat, unde a fost chemat să spună de ce refuză să taie pensiile speciale, motivând că trebuie să fie prezent la şedinţa de guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Radu Mihail, liderul grupului USR din Senat, a transmis că ”răspunsurile ministrului Budăi la întrebările senatorilor cu privire la reforma sistemului de pensii şi îndeplinirea jalonului PNRR corespunzător acesteia erau infinit mai importante decât participarea la şedinţa de guvern”.

”România este pe punctul de a pierde miliarde de euro pentru că ministrul Budăi apără specialii, în frunte cu Nicolae Ciucă. Prin absenţa sa, Marius Budăi a confirmat încă o dată că actuala coaliţie de guvernare este gata să sacrifice dezvoltarea României, sute de kilometri de autostradă, construirea de spitale şi şcoli noi, de dragul specialilor de partid. Budăi confirmă, practic, segregarea României între românii de rând, oamenii care muncesc o viaţă întreagă şi primesc o pensie bazată pe contributivitate, şi românii mai speciali ca alţii, şmecherii de partid”, a precizat senatorul USR.

Ministrul Muncii trebuia să participe, miercuri, de la ora 11.00, la Ora Guvernului în plenul Senatului, însă a transmis că nu poate participa, deoarece la acea oră are lor şedinţa de guvern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.