USR acuză, miercuri seară, prefectul PSD de Ilfov că a ales să interpreteze subiectiv legea şi să îl menţină pe Dinu Gheorghe în Consiliul Local Mogoşoaia, deşi acesta a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici şi şi-a dat demisia din partid. Formaţiunea anunţă că sesizează Corpul de Control al premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consilierul PMP care a agresat-o pe colega noastră consilier local Felicia Ienculescu-Popovici rămâne în funcţie, deşi şi-a dat demisia din partid. Asta după ce prefectul PSD de Ilfov a ales să interpreteze subiectiv legea şi să îl menţină pe Dinu Gheorghe în Consiliul local”, a transmis, miercur seară, USR, ărntr-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că USR PLUS Mogoşoaia va trimite o sesizare către Corpul de Control al prim-ministrului, considerând că ”aceste fapte nu pot rămâne nesancţionate”.  

”În plus, va propune Consiliului local să ia act de demisia lui Dinu Gheorghe, conform prevederilor Codului Administrativ. Indiferent de scutul pe care PSD şi PNL continuă să îl facă în jurul lui Paul Precup, ultimul cuvânt îl vor avea cetăţenii”, a mai transmis USR.  

În ianuarie, reprezentanţii USR au afirmat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”.  

Felicia Ienculescu-Popovici  a depus plângere la Poliţie, iar Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.