USR a transmis, miercuri seară, că Guvernul Dăncilă ”trebuie să plece” pentru ca România să poată fi reconstruită. ” USR votează moţiunea de cenzură care va fi depusă zilele viitoare”, au anunţat reprezentanţii USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie să plece. USR votează moţiunea de cenzură care va fi depusă zilele viitoare. Acesta este mesajul nostru, misiunea noastră, responsabilitatea noastră: să reconstruim România”, a transmis USR, miercuri seară.

Reprezentanţii formaţiunii afirmă că ”în ultimii ani România a fost sub un asalt continuu din partea PSD şi aliaţilor, din partea baronilor şi grupurilor de interese, din partea celor care voiau să îşi menţină privilegiile şi să scape de puşcărie cu orice preţ”.

”Acum a sosit momentul să acţionăm cu mult curaj pentru reconstrucţia României, după ce acest Guvern ne-a dus pe marginea prăpastiei. Pentru prima oară, oameni noi, care nu au avut legătură cu vechea clasă politică, competenţi şi oneşti, au decis să se implice pentru a-i schimba pe cei care au alungat 5,6 milioane de români din ţară. Planul Alianţei USR PLUS şi al candidatului Dan Barna este să dărâme acest Guvern al incompetenţei, să declanşăm alegerile anticipate, să câştigăm Preşedinţia României şi să avem un nou Parlament şi Guvern care să fie interesat de problemele reale ale românilor, nu de privilegii pentru ei şi găştile baronilor”, a mai transmis USR.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că 237 de parlamentari au semnat până în prezent moţiunea de cenzură, că se poartă în continuare discuţii cu alţi zece deputaţi şi senatori care ar putea susţine moţiunea, inclusiv de la PSD, şi că se aşteaptă ca numărul celor care vor vota documente să fie mai mare decât numărul semnatarilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.