USR Bucureşti a finalizat, luni seară, votul pentru alegerea candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti. 69 de candidaţi au fost înscrişi în cursă şi au participat la numeroase dezbateri interne. Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a declaratr că USR este ”un partid altfel”, care-şi alege prin vot candidaţii. ”Nu avem aranjamente de culise şi jocuri între mari lideri”, a spus Năsui, înainte de numărarea voturilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR Bucureşti a organizat, în ultimele trei zile, alegeri interne pentru desemnarea candidaţilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Urnele s-au închis luni seară, în cursă fiind înscrişi 69 de candidaţi.

”Mulţumesc mult de tot USR-iştilor care au votat zilele acestea la alegerile interne pentru CGMB. USR este un partid altfel, un partid care-şi alege reprezentanţii, care-şi alege candidaţii, nu avem aranjamente de culise şi jocuri între mari lideri. Asta ne face diferiţi. Mulţumesc celor care au venit să voteze şi celor 69 de candidaţi care au trecut printr-un proces de selecţie foarte greu, cu foarte multe dezbateri interne, foarte anevoios, dar sperăm că la finalul zilei a meritat”, a declarat, luni seară, Claudiu Năsui, preşedintele USR Bucureşti.

Acesta a adăugat că ”USR este un partid care trăieşte cu speranţa că România poate fi mai bună dacă ne implicăm, dacă ieşim şi votăm”.

Năsui a precizat că în următoarele ore se face numărarea voturilor şi urmează a reveni cu rezultatele finale, ceea ce va însemna lista de candidaţi a USR la alegerile din Bucureşti.

Pentru funcţia de primar al Capitalei, USR îl susţine pe Nicuşor Dan, candidat pe care şi PNL a anunţat că-l va susţine. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.