Conferinţa Municipală a USR Bucureşti l-a desemnat sâmbătă pe Nicuşor Dan drept candidat al filialei pentru funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conferinţa Municipală a USR Bucureşti l-a desemnat astăzi pe Nicuşor Dan drept candidat al filialei pentru funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti. Nicuşor Dan a obţinut 57 din voturile delegaţilor prezenţi, Mihnea Bărbulescu a obţinut 20 de voturi, iar Dragoş Dragoteanu, 2”, anunţă filiala.

Tot în cadrul Conferinţei Municipale au fost votaţi membrii Comisiilor de Arbitraj şi, respectiv, de Cenzori. Alegerile pentru funcţia de preşedinte USR Bucureşti şi pentru componenţa Biroului Municipal vor continua şi în zilele de duminică şi de luni. Potrivit statutului, candidaţii la aceste funcţii sunt votaţi de toţi membrii USR Bucureşti.

În cursa pentru funcţia de preşedinte USR Bucureşti s-au înscris: doi parlamentari (Claudiu Năsui şi Cristian Seidler), trei consilieri municipali (Marian Bumbar, Bogdan Stroe, Cosmin Şmighelschi), un consilier local (Antonio Andrusceac) şi un membru USR care nu deţine alte funcţii administrative sau politice (Mihnea Dobre).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.