Reprezentanţii USR au transmis, duminică, de Ziua Naţională, că au decis să se implice în politică tocmai pentru a transforma în realitate toate urările pe care în fiecare an de 1 Decembrie le avem pentru ţara noastră. Printre altele, Usr urează României ”un mediu curat, cu păduri protejate, infrastructură la standarde europene, autostrăzi, spitale regionale moderne, şcoli sigure, legi corecte şi o justiţie independentă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem multe urări astăzi pentru România. Dar nu sunt doar urări. Sunt proiecte. Proiecte la care lucrăm pentru a avea o ţară din care românii şi mai ales tinerii să nu mai plece. Am decis să ne implicăm în politică tocmai pentru a transforma în realitate toate urările pe care în fiecare an de 1 Decembrie le avem pentru ţara noastră”, au transmis, duminică, pe pagina de Facebook, reprezentanţii USR.

Aceştia au transmis României mai multe urări de Ziua Naţională.

”De ziua ta, dragă ţară, îţi dorim un mediu curat, cu păduri protejate, îţi dorim infrastructură la standarde europene, autostrăzi, spitale regionale moderne, şcoli sigure, îţi dorim legi corecte şi o justiţie independentă, îţi dorim graniţe bine păzite şi securitate energetică, îţi dorim profesori bine plătiţi care să îţi pregătească generaţiile viitoare şi medici motivaţi să lucreze acasă, îţi dorim primari reprezentativi care să dezvolte comunităţile, îţi dorim mai mulţi turişti care să te descopere. La mulţi ani, România!”, a mai transmis USR.

De asemenea, pe pagina Alianţei USR-PLUS, reprezentanţii celor două partide au transmis mesajul: ”Dragi români, astăzi celebrăm efortul, implicarea şi victoria înaintaşilor noştri, care au făcut posibil momentul 1 Decembrie. Este de datoria noastră să continuăm ceea ce ei au început - o Românie liberă, în care drepturile cetăţenilor sunt respectate şi protejate, iar politicienii guvernează în interesul oamenilor care le-au acordat votul lor de încredere. Alianţa USR PLUS şi-a asumat acest obiectiv şi îl va duce la îndeplinire: o Românie modernă şi europeană. Haideţi alături de noi. La mulţi ani, România”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.