Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a discutat, vineri, din nou cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. ”În această perioadă dificilă, l-am asigurat de solidaritatea şi sprijinul nostru”, a transmis ulterior von der Leyen pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi dimineaţă am vorbit cu curajosul preşedinte Zelenski care continuă să-şi conducă ţara în faţa invaziei ruse”, a scris, vineri, pe Twitter, preşedintele Comisiei Europene.  

Ursula von der Leyen a transmis, din nou, un mesaj de susţinere: ”În această perioadă dificilă, l-am asigurat de solidaritatea şi sprijinul nostru”.  

Schimburi de focuri şi explozii s-au auzit vineri în cartierul Oblonsky, şi detonări surde în centrul oraşului, iar Ministerul ucranean al Apărării a anunţat pe Facebook că este vorba despre o operaţune de sabotaj a forţelor ruse efectată de către un comando de recunoaştere. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.