Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă, vineri, că premierul Florin Cîţu nu a mai alocat din luna mai bani pentru plata personalului din centrele de vaccinare şi a lăsat Ministerul Sănătăţii fără fonduri pentru programele de sănătate, însă aprob în şedinţa de Guvern şpaga numită PNDL 3”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Florin Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: De fiecare dată când Ministerul Sănătăţii a cerut, a primit

”Vă mai amintiţi scandalul de la începutul anului după declaraţia (întâmplătoare, desigur) a lui Valeriu Gheorghiţă că personalul din centrele de vaccinare nu fuseseră plătit de câteva săptămâni? Eh, Cîţu nu a mai dat bani MS pentru plata personalului din centrele de vaccinare din luna mai încoace. La fel a lăsat ministerul fără fonduri pentru programele de sănătate, fonduri dedicate pentru ATI, AVC, arsuri, infarct, tratamentele pacientilor HIV si TBC, Serviciile Judetene de Ambulanta si Unitati Primiri Urgenta. De la benzina pentru ambulanţe până la medicaţie, pentru niciunele nu mai sunt bani. Cu toate astea, pe agenda şedinţei de guvern de astăzi nu e decât şpaga numită PNDL 3. Nimic altceva nu e pe agendă, a scris, vineri, pe Facebook, Vlad Voiculescu.  

Acesta apreciază că în zilele următoare premierul ”sau vreun lache” va descoperi ”cu surprindere ce n-a făcut bine Ioana Mihăilă la MS”.  

Guvernul se reuneşte vineri pen tru a aproba OUG pentru adoptarea proiectului Anghel Saligny, iar miniştrii USR PLUSau anunţat că nu patticipă.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.