Preşedintele Klaus Iohannis are o şedinţă de lucru marţi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban şi cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Transporturilor şi Agriculturii. Şeful statului va susţine o declaraţie de presă, începând cu ora 17.00, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marţi, 18 august a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, şi Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

La finalul şedinţei, preşedintele Iohannis va susţine o declaraţie de presă, de la ora 17.00. 

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat că la întâlnire de miercuri de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis discuţiile se vor axa pe Programul Naţional Strategic şi Programul Naţional de Relansare, două teme importante care nu au prea fost abordate din cauza contextului nefavorabil al pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.