Preşedintele Klaus Iohannis discută miercuri cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat şi cu miniştrii Internelor, Sănătăţii, Apărării, Economiei şi Educaţiei, măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Continuăm analiza. În principal, vom discuta despre setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţii. Asociat fiecărei măsuri, prin INSP, se vor stabili nişte reguli care trebuie respectate pentru a reduce la maxim riscul epidemiologic”, a explicat miercuri dimineaţă premierul Ludovic Orban.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 6 mai a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”,anunţă Administraţia Prezidenţială.

La finalul şedinţei, preşedintele va susţine o declaraţie de presă.

Starea de urgenţă va fi ridicată din 15 mai, existând posibilitatea înlocuirii ei cu starea de alertă. Preşedintele, premierul şi ministrul de Interne au prezentat în ultimele zile mai multe variante de relaxare a restircţiilor de circulaţie în interiorul ţi în afara localităţilor, fiecare având abordări diferite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.