Preşedintele Iohannis a convocat CSAT joi, la ora 11.00, pe tema situaţiei din Ucraina. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, task-force-ul pentru gestionarea situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Nicolae Ciucă a convocat task-force-ul pentru gestionarea situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

 

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, 24 februarie 2022, începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni”, anunţă Administraţia Prezidenţială.
Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă ”tematica privind implicaţiile asupra securităţii euroatlantice în contextul agresiunii Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”.
La finalul şedinţei CSAT, preşedintele Iohannis va susţine o declaraţie de presă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.