Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, joi, că au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi pentru consiliile judeţene, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu şi Bihor. Decizia pentru Bucureşti a fost amânată, purtându-se în continuare discuţii cu PMP şi USR-PLUS. În timpul declaraţiilor de presă, Ludovic Orban a fost huiduit de persoane care au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Candidaţii validaţi de Partidul Naţional Liberal pentru la alegerile locale, în şedinţa de joi: 

Candidaţi la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ:
 
Argeş – Sorin Apostoliceanu
Braşov – George Scripcaru
Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS)
Vaslui – Tudor Polak
 
Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:
 
Argeş – Emanuel Soare
Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha
Covasna – Olimpiu Floroian
Galaţi – George Stângă
Gorj – Iulian Popescu
Harghita – Sebastian Buzilă
Maramureş – Ionel Bogdan
Mehedinţi – Pavel Cristinel
Neamţ – Mugur Cozmanciuc
Satu-Mare – Adrian Cozma
Vaslui – Marius Arcăleanu
Vâlcea – Cristian Buican

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

Liderul PNL a explicat că au fost validaţi ”candidaţi cu experienţă, integri care vin cu programe de dezvoltare a comunităţilor locale şi a judeţelor”.

Orban a afirmat că obiectivul acestora este de a se prezenta în faţa alegătorilor cu proiecte care să ducă la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor.

Întrebat când se va lua o decizie pentru Bucureşti, Orban a precizat că mai este timp: ”Încă suntem în discuţii, avem discuţii cu PMP şi USR-PLUS legat de găsirea unei formule”.

În timpul declaraţiilor de presă care au loc în curtea sediului central al PNL, premierul a fost huiduit de persoane care au strigat ”Hoţii”, ”Criminalii” şi ”Fără dictatură”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.