Primarul general Nicuşor Dan a declarat, miercuri, că există întârzieri la amenajarea parcurilor şi realizarea deratizării şi dezinsecţiei din cauză că Primăria a avut datorii foarte mari. ”Nu este un mandat obişnuit cel pe care l-am preluat”, a afirmat primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu este un mandat obişnuit cel pe care l-am preluat. Am preluat un mandat cu datorii curente de 3 miliarde de lei – cât metroul din Drumul Taberei. Trebuia să plătim aceşti bani pe loc (...) nu a fost un mandat oarecare şi am fost obligaţi să tăiem costuri, şi acolo unde am fi vrut şi acolo unde nu am fi vrut. Banii pe care nu-am avut în martie îi avem acum”, a declarat, miercuri, Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă, referindu-se la acuzaţiile care i se aduc că există întârzieri la amenajarea parcurilor şi realizarea deratizării şi dezinsecţiei.

Primarul a explicat că s-au mai tăiat cheltuieli şi pentru că acestea erau ”total dezechilibrate faţă de piaţă”.

Nicuşor Dan a explicat că preţul pentru cosirea gazonului era de patru ori mai mare decât cel al pieţei, se percepea taxă de 200 de lei pentru demontatul unei scânduri rupte dintr-o bancă şi alţi 200 de lei pentru montarea alteia.

”Cât costă să goleşţi un coş de gunoi – 4 lei (...) Lucrurile astea nu pot să funcţioneze mai departe în acest mod. O să vedeţi o corectare a tarifelor”, a mai precizat primarul.

Acesta a aunţat că în 2 săptămâni se va finaliza operaţiunea de cosire a parcurilor şi se va demara amenajarea spaţiilor publice. 

Foarte mulţi bucureşteni acuză starea deplorabilă a parcurilor din oraş. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.