Marţi au loc şedinţe la organizaţiile PNL şi PSD din Capitală, pentru validarea propunerilor de candidaţi comuni pe Bucureşti. Gabriela Firea, în schimb, este aşteptată la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu liderul PSD Marcel Ciolacu, după ce în coaliţie s-a ajuns la un acord pentru un candidat independent la Primăria generală, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu, potrivit unor surse politice. Cîrstoiu a ajuns la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial ca şi candidat al celor două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Managerul Spitalului Universitar, medicul Cătălin Cîrstoiu, a ajuns marţi la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura la Primăria Capitalei. Ulterior, acesta urmează să fie anunţat oficial de cele două partide. 

Liderii coaliţiei discută cu conducerile filialelor PNL şi PSD Bucureşti despre candidaţii pe Bucureşti. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Coaliţia de guvernare a decis luni seară candidaturi comune PSD-PNL la Primăria Generală, primăriile de sectoare dar şi CGMB şi consiliile locale de sectoare. Pentru validarea candidaturilor, este nevoie ca aceste propuneri să primească votul organizaţiilor PSD şi PNL din Capitală şi a forurilor de conducere PSD şi PNL. 

Astfel, sunt aşteptate şedinţe atât la filiala PNL Bucureşti cât şi la cea a PSD, în urma deciziei coaliţiei de luni. 

De asemenea, Gabriela Firea ar urma să aibă o discuţie cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, după ce s-a decis că nu va fi caniddatul partidului la Primăria Capitalei. Firea a fost votată deja de organizaţia PSD Bucureşti ca şi candidat la alegerile locale din 9 iunie. 
 

Coalţia a hotărât, potrivit surselor, susţinerea unui independent, medicul Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar din Capitală, pentru Primăria Generală. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.