Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a lui Marcel Boloş ca ministru al Cercetării, Inovaţiei şi Digitalizării. Ministrul a depus jurământul de învestitură în funcţie, la Palatul Cotroceni, într-o ceremonie care a durat doar câteva minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: La eveniment au fost prezenţi şi şefii celor două Camere, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu şi premierul Nicolae Ciucă. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 28 ianuarie 2022, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a domnului Marcel-Ioan Boloş, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării.
 
La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021.
         
 
Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 14:00, la Palatul Cotroceni.
 
PNL l-a nominalizat, joi, pe Marcel Boloş, pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în şedinţa Biroului Executiv al partidului. Propunerea a venit de la ministrul de Interne, Lucian Bode, şi a fost validată cu un singur vot împotrivă. Acesta i-a aparţinut lui Gheorghe Falcă. 
 
Marcel Boloş ajunge ministru în Cabinetul Ciucă după demisia, pe 15 decembrie, a lui Florin Roman, în urma unor probleme la CV-ul oficial. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.