Preledintele Klaus Iohannis a declarat marţi că Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă ca urmare a incendiului de la Piatra Neamţ, răspunzând unei întrebări referitoare la poziţia avută în urma incendiului de la Colectiv faţă de Guvernul Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

”Nu, Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă. În primul rând e un Guvern în funcţie de niciun an de zile şi a gestionat această criză. Nu consider că Guvernul Orban trebuie să plece acasă. Dimpotrivă, Guvernul Orban şi-a asumat guvernarea într-o perioadă când toţi ceilalţi au preferat să strea deoparte şi să comenteze. Această tragedie de la Neamţ ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate, a dus aproape la faliment acest sistem. După ce va fi o nouă majoritate, trebuie sistemul reformat, lucrurile modernizate, simplificate, investiţii în spitale noi sunt necesare, sunt deja planificate, investiţii în aparatură şi mentenanţă”, a declarat preşedintele solicitat să-şi prezinte punctul de vedere faţă de menţinerea Guvernului ca urmare a incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, având în vedere că după incendiul din Colectiv a afirmat că Guvernul Ponta trebuie să plece.
 
El a afirmat că e păcat ca dintre tinerii care termină rezidenţiatul să plece în străinătate, în loc să rămână acasă într-un sistem bine gestionat pentru români.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.