Un incident a avut loc, duminică, în timpul unei conferinţe de presă a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce un pensionar recalcitrant a intrat în faţa jurnaliştilor şi a ministrului, strigând că vrea să i se mărească pensia, ameninţând ministrul şi jignind şi alte persoane prezente. Ministrul Violeta Alexandru a încercat să îl calmeze, iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă pentru a discuta personal cu bărbatul, dar nu înainte de a spune că ”PSD se foloseşte de necazurile oamenilor” şi că ”PSD foloseşte oamenii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Bărbatul care a făcut scandal la conferinţa ministrului Muncii Violeta Alexandru şi a ameninţat-o a fost identificat şi amendat

 

Imediat după ce a început conferinţa de presă susţinută de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, alături de preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, un pensionar recalcitrant a încercat să ajungă la ministru, în ciuda oamenilor de pază care au încercat să îl oprească. De asemenea, alte persoane vociferau în zonă, ceea ce l-a determinat pe fostul consilier Cirpian Ciucu, candidat la primărie, să îl acuze pe primarul PSD de sector Gabriel Mutu că a trimis pensionari de la organizaţia PSD  şi oameni cu probleme sociale să bruieze conferinţa.
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
În cele din urmă a ajuns în faţa Violetei Alexandru şi i-a întrerupt discursul strigându-i ”Măreşte-mi pensia” sau ”Minciuni, mincinoaso”.
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Ministrul i-a spus pe un ton calm să nu trebuie să se lase manipulat de PSD.
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
”Nu trebuie să vă lăsaţi manipulat, ci trebuie să aveţi încredere că suntem un guvern responsabil şi o administraţie care vrea să facă treabă. Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor, îmi pare sincer rău, nu aşa  se face politică, ci cu respect pentru pensionari şi cu atitudine respectuoasă faţă de fiecare om. Nu aşa se face politică în România, PSD foloseşte oamenii, pentru a arăta  că le pasă. Nu aceasta este maniera în care  se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi ca să se exprime la o conferinţă de presă. Nu vă lăsaţi folosit, nu vă lăsaţi folosit de PSD pentru că îşi bate joc de dumneavoastră. Uitaţi-vă la oameni responsabili, care  vă vorbesc cu responsabilitate, nu vă lăsaţi folosit şi manipulat, nu asta este soluţia”, a declarat Violeta Alexandru, în timp ce pensionarul era în continuare recalcitrant.
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
FOTO: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
 
Violeta Alexandru s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă, pentru a discuta, alături, cu pensionarul recalcitrant. Acesta s-a liniştit abia după ce ministrul  i-a cerut datele de contact.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.