Secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a anunţat că reprezentanţii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă au adoptat hotărârea prin care este propusă prelungirea stării de alertă cu alte 30 de zile, începând cu 14 noiembrie. Şeful DSU a adăugat că nu sunt prevăzute noi măsuri în acest document şi că el reglementează şi ziua votului la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ulterior, Raed Arafat a anunţat că Guvernul a adoptat HG de prelungire a stării de alertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: După şedinţa de Guvern, Raed Arafat a anunţat că Guvernul a adoptat Hotărârea care prevede prelungurea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu 14 noiembrie. 

”S-a ţinut seama de propunerile cuprinse în Hotărârea CNSU, iar prin proiect se propune prelungirea stării de alertă, începând cu 14 noiembrie”, a declarat Raed Arafat. 

Acesta a reiterat ideea că nu sunt impuse noi restricţii, continuând a fi aplicate cele care sunt deja în vigoare. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: „E adoptată hotărârea CNSU, prin ea se propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 14 noiembrie, şi nu sunt prevăzute măsuri noi”, a afirmat Raed Arafat, la începutul şedinţei de joi a Guvernului. 

La rândul său, premierul a spus: „Practic menţineţi măsurile anterioare. În privinţa reglementărilor pentru ziua votului sunt cuprinse în hotărârea de Guvern”.

„Dacă mai sunt modificări, putem să o îmbunătăţim”, a adăugat Orban. 

Hotărârea CNSU poate fi consultată AICI.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.