Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că social-democraţii au validat în Consiliul Politic Naţional listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii, iar miercuri va mai fi o întrunire pentru validarea candidaţilor din restul filialelor. Acesta a mai spus că Ion Mocioalcă, proaspăt revenit în PSD de la Pro România va deschide lista la Camera Deputaţilor în Caraş, iar preşedintele sindicatului naţional al politiştilor Dumitru Coarnă va fi primul la Senat, tot în Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE Lista candidaţilor validaţi de PSD până acum este următoarea:

Bihor

Senat: Florian Bodog, Iuhas Novac, Stela Babău la Senat

Camera Deputaţilor: Ioan Mang, Steluţa Cătăniciu 
 
Bacău
 
Senat: Biaca Purcarin, Ionela-Cristina Breahnă Pravăţ, Ana Maria Ergamin
 
Camera Deputaţilor: Ionel Floroiu, Costel Dunavă, Claudiu Ilişanu
 
Bistriţa
 
Senat: Ioan Deneş, Virgil Romulus Rus, Andra Elisabeta Bolboacă
 
Camera Deputaţilor: Daniel Suciu, Ivan Bogdan Gruia, Ciprian Ceclan Oprea
 
 
Caraş
 
Senat: Ioan Mociolacă, Adrian Torma, Doina Stîngu
 
Camera Deputaţilor: SIlviu Hurduzeu, Ioan Benga
 
Hunedoara
 
Senat: Cornel Resmeriţă, Ion Bădin, Maria Ştefănie
 
Camera Deputaţilor: Natalia Iontotero, Toma Ilie, Viorel Salan
 
Olt
 
Senat:Paul Stănescu, Mirea Siminică, Şerban Costin Cernat
 
Camera Deputaţilor: Ionel Marius Iancu, Cătălin Grecu, Ionuţ Florin Barbu
 
Timiş
 
Senat: Eugen Dogariu, Sebastian Răducanu, Dorel Covaci
 
Camera Deputaţilor: Sorin Grindeanu, Alfred Simonis, Ion Adrian Cionca
 
Suceava
 
Senat: Ioan Stan, Ioan Şologan, Gabriela Mihai
 
Camera Deputaţilor: Eugen Bejinariu, Mirela Adomnicăi, Vlad Popescu

ŞTIREA INIŢIALĂ „Noi am continuat astăzi să aducem specialişti pe listele noastre, oameni competenţi, cunoscuţi pentru realizările lor profesionale. Azi în Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să face o şedinţă a CPN pentru validarea restului de organizaţii. Mâine la 16.00 orgfanizaţia PSD Bucureşti va depune listele la biroul electoral municipal”, a afirmat Sorin Grindeanu marţi la finalul Consiliului Politic Naţional.

El a adăugat că Ion Mocioalcă, secretarul general al Pro România a revenit în PSD şi va candida la Caraş. Întrebat dacă Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor deschide lista PSD la Senat, în Călăraşi, Grindeanu a confirmat informaţia. 

„Da. Călăraşi e o organizaţie care a câştigat şi  şi Primăria municipiului Călăraşi. Toţi candidaţii la Călăraşi au trecut de aceste criterii, fie că vorbim de domnul Rafila, de domnul Mocioalcă la Calăraşi. Domnul Mocioalcă e fostul secretar general Pro România”. a explicat Grindeanu.

Acesta a mai spus că şi lista candidaţilor PSD Dolj a fost aprobată.

Chestionat dacă avocata Laura Vicol se regăseşte pe listele PSD, prim-vicepreşedintele partidului a replicat: „Din câte ştiu eu nu”.

Grindeanu a mai spus că Graţiela Gavrilescu este pe locul al treilea pe lista candidaţilor PSD Prahova.

„Cred că da, e pe locul 3, dacă nu mă înşel la Prahova (Graţiela Gavrilescu ). Dar toţi colegii sunt membri ai PSD. Doamna Gavrilescu e membru al PSD, candidează la Prahova. Candidează şi Maya Teodoroiu. De asemenea, candidează preşedintele organizaţiei Bogdan Teoader”, a conchis Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.