Fotografii în care apar Elena Udrea şi Alina Bica şi despre care se spune că sunt făcute în Costa Rica au fost postate duminică seară pe un cont de Facebook. Elena Udrea a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariţia fotografiilor cu ea şi cu Alina Bica, afirmând că "în lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să share-uiască" şi anunţând că se va ocupa să facă un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Udrea comentează în termeni duri apariţia pozelor cu ea şi cu Bica: În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să "share-uiască"

Conform postării, cele două ar fi la Taco Bar - Jaco Beach, Costa Rica, iar fotografiile sunt făcute duminică.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Avocatul Alinei Bica a declarat recent la ICCJ că aceasta nu poate fi prezentă la instanţă pentru că are probleme medicale, care nu îi permit să vină în România.

Elena Udrea a anunţat în 17 februarie, la Antena 3, că este în Costa Rica, unde a mers pentru a vizita nişte prieteni şi unde intenţionează să mai rămână, ulterior, urmând să meargă în Grecia. Totodată, Udrea a anunţat căm este însărcinată cu gemeni şi speră să aibă doi băieţi.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

”Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii”, a spus Udrea. 

Aceasta a explicat că intenţionează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.

Totodată, a anunţat că este însărcinată cu gemeni şi speră că va avea doi băieţi.

”Am gemeni, sarcina evoluează bine”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă se teme să ajungă din nou la puşcărie, Udrea a confirmat, dar a spus că ”până la urmă din puşcărie se iese”.

Udrea a vorbit şi despre scandalul DNA, afirmând că cei care fac acuzaţiile la adresa procurorilor au probe şi, totuşi, ”nu s-a întâmplat nimic”.

Udrea şi Bica au mai fost fotografiate în timp ce erau la cumpărături la Paris în februarie 2014, imaginile fiind făcute publice în octombrie 2014 de un site care a dispărut imediat după ce fotografiile au fost preluate în presă. De asemenea, erau prezentate documente de cazare a celor două la un hotel din Paris.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.