Fostul ministru al Finanţelor şi al Fondurilor Europene Eugen Teodorovici s-a aflat joi la DNA, el declarând la ieşirea din sediul instituţiei că a vrut să asculte înregistrările unor discuţii cu politicieni cu funcţii înalte, înregistrări aflate într-un dosar din 2013, care a fost clasat. El nu a putut preciza despre ce dosar este vorba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ulterior,ministrul a postat pe Facebook o înregistrare făcută în maşină, în care explică din nou circumstanţele prezenţei sale la DNA, dar formulează şi un avertisment.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Pentru cei care îmi vor altceva decât binele, le doresc şi eu acelaşi lucru şi eventual să nu-şi mai piardă timpul încercând să afle despre mine, că nu au ce, dar să nu uite că am ce spune”, a afirmat Eugen Teodorovici.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Fostul ministru a precizat că a fost notificat că dosarul, deschis în 2013, a fost clasat, fără a oferi detalii în legătură cu obiectul acestui dosar.

Teodorovici a afirmat că el a solicitat accesul la dosar, pentru a asculta înregistrări ale unor discuţii.

”Am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar”, a afirmat el.

”Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu unii politicieni de la acea vreme, din toate partidele, politicieni aflaţi în funcţii foarte înalte”, a explicat fostul ministru al Finanţelor.

Eugen Teodorovici a stat mai puţin de o oră la DNA şi afirmă că doar a ascultat câteva convorbiri.

Teodorovici a ţinut să precizeze că dosarul nu are nicio legătură cu lumea politică.

În 2013, din poziţia de ministru al Fondurilor Europene, Teodorovici anunţa că DNA a fost sesizată de Guvern în legătură cu firme implicate în circuitul fondurilor europene alocate prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competititvităţii Economice, 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.